top of page
VESIMELONI GAZPACHO
Kuumien kesäpäivien maukas nesteyttäjä on vesimelonista, paprikasta ja kurkusta valmistettu gazpacho keitto. Tarjoile alkupalakeittona kahdelle tai pienistä shottilaseista useammalle.
10 min.
2-6:lle
AINEKSET:
-
400 g vesimelonia kuorittuna
-
1 kurkku kuorittuna
-
1 punainen paprika
-
1 pieni kesäsipuli
-
1 valkosipulinkynsi
-
1 rkl sitruunamehua
-
1 rkl basilikan lehtiä hienonnettuna
-
loraus oliiviöljyä
koristeluun:
-
sitruunaviipaleita
-
kurkkua kuutioituna pieneksi
-
basilikan lehtiä
OHJEET :
Blendaa kaikki ainekset keskenään ja kaada tarjoiluastioihin.
Koristele annokset sitruunaviipaleilla, basilikan lehdillä ja kurkulla.
bottom of page