G-04GNWQW4Y1
top of page

KANTARELLI  - BELUGALINSSIRISOTTO

Risoton voi hyvin tehdä myös linsseistä. Belugalinssit antavat upean mustan värin annokseen ja kantarellit sopivat niin maultaan kuin näöltään tähän herkulliseen syksyiseen risottoon.

Kantarelli - belugalinssirisotto resepti. Risoton voi hyvin tehdä myös linsseistä. Belugalinssit antavat upean mustan värin annokseen ja kantarellit sopivat niin maultaan kuin näöltään tähän herkulliseen syksyiseen risottoon.
Aika

40 min.

Annos

2-3:lle

AINEKSET :
  • 3 dl belugalinssejä

  • 200 g kantarelleja pilkottuna

  • 1 salottisipuli hienonnettuna

  • 3-4 dl valmista kasvislientä

  • 1/2 dl valkoviiniä

  • 40 g parmesaani juustoraastetta

  • 1-2 rkl tuoretta timjamia

  • pippuria ja suolaa maun mukaan

  • öljyä paistamiseen

OHJEET :

Kuullota sipulia pannulla öljyssä noin minuutti. Lisää sienet ja kuullota vielä muutama minuutti. 

Lisää linssit, valkoviini ja mausteet. Anna kiehua melkein kuivaksi.

Lisää kasvislientä aina vähän kerrallaan välillä sekoittaen. Anna kiehua pienellä lämmöllä n. 20 minuuttia kunnes linssit ovat pehmenneet. 

Lisää lopuksi parmesaani juustoraaste ja sekoita. 

bottom of page