top of page

KANTARELLI - BELUGALINSSIRISOTTO
Risoton voi hyvin tehdä myös linsseistä. Belugalinssit antavat upean mustan värin annokseen ja kantarellit sopivat niin maultaan kuin näöltään tähän herkulliseen syksyiseen risottoon.


40 min.

2-3:lle
AINEKSET :
-
3 dl belugalinssejä
-
200 g kantarelleja pilkottuna
-
1 salottisipuli hienonnettuna
-
3-4 dl valmista kasvislientä
-
1/2 dl valkoviiniä
-
40 g parmesaani juustoraastetta
-
1-2 rkl tuoretta timjamia
-
pippuria ja suolaa maun mukaan
-
öljyä paistamiseen
OHJEET :
Kuullota sipulia pannulla öljyssä noin minuutti. Lisää sienet ja kuullota vielä muutama minuutti.
Lisää linssit, valkoviini ja mausteet. Anna kiehua melkein kuivaksi.
Lisää kasvislientä aina vähän kerrallaan välillä sekoittaen. Anna kiehua pienellä lämmöllä n. 20 minuuttia kunnes linssit ovat pehmenneet.
Lisää lopuksi parmesaani juustoraaste ja sekoita.
bottom of page