G-04GNWQW4Y1
top of page
Thaimaalainen basilika-kana eli Gai pad krapow resepti. Thaimaalainen basilika-kana eli gai pad krapow on erittäin nopeasti valmistuva katukeittiöistäkin tuttu wokki. Perinteisesti tarjoillaan riisin ja kananmunan kanssa. Käytä chiliä oman maun mukaan.

THAIMAALAINEN BASILIKA-KANA
eli GAI PAD KRAPOW

Thaimaalainen basilika-kana eli gai pad krapow on erittäin nopeasti valmistuva katukeittiöistäkin tuttu wokki. Perinteisesti tarjoillaan riisin ja kananmunan kanssa. Käytä chiliä oman maun mukaan.

Aika

20 min.

Annos

2:lle

AINEKSET:
  • 200 g broilerinjauhelihaa

  • 1 salottisipuli hienonnettuna

  • 2-3 valkosipulinkynttä murskattuna

  • 1 rkl osterikastiketta

  • 1/2 rkl soijakastiketta

  • 1/2 rkl makeaa tummaa soijakastiketta (ketjap manis)

  • punaista chiliä oman maun mukaan (voi jättää pois)

  • 1 nippu tuoretta thai basilikaa

  • 2 paistettua kananmunaa

  • riisiä valmiiksi keitettynä

  • öljyä paistamiseen

OHJEET:

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuumenna öljy wokkipannulla ja kuullota salottisipulia, valkosipulia ja chiliä noin minuutin ajan.

Lisää broilerinjauheliha ja ruskista. 

Lisää kastikkeet ja wokkaa n. 2 minuuttia.

Lisää basilika.

Tarjoile heti, riisin ja paistetun kananmunan kanssa.

bottom of page