G-04GNWQW4Y1
top of page
Siskonmakkarakeitto a la Toscana resepti. Paras siskonmakkarakeitto italialaisella twistillä. ​ Lehtikaali, aurinkokuivattu tomaatti ja rapeaksi paistettu pekoni maustavat tämän maukkaan ja perinteisen Zuppa Toscanan.

SISKONMAKKARAKEITTO A LA TOSCANA

Paras siskonmakkarakeitto italialaisella twistillä. ​

Lehtikaali, aurinkokuivattu tomaatti ja rapeaksi paistettu pekoni maustavat tämän maukkaan

ja perinteisen Zuppa Toscanan. 

Aika

40 min.

Annos

4:lle

AINEKSET:
  • 500 g siskonmakkaraa

  • 5 keskikokoista perunaa kuutioituna

  • 100 g pekonia pilkottuna

  • 150 g lehtikaalia revittynä

  • 1 dl aurinkokuivattua tomaattia pilkottuna

  • 1 iso sipuli hienonnettuna 

  • 4 valkosipulinkynttä murskattuna

  • 1 dl kuohukermaa

  • 1 dl kuivaa valkoviiniä (voi jättää pois)

  • 1 l valmista kanalientä

  • 2 tl oreganoa

  • suolaa ja pippuria

  • parmesaanijuustoa

OHJEET :

Paista pekoni pannulla rapeaksi ja ota syrjään.

Kuullota sipulia ja valkosipulia samalla pannulla noin minuutti pari.

Lisää aurinkokuivattu tomaatti ja kuullota vielä noin minuutti.

Lisää valkoviini ja anna kiehua kunnes valkoviiniä on noin puolet jäljellä.

Lisää kanaliemi ja mausteet ja anna kiehahtaa. 

Lisää perunat ja keitä kunnes perunat ovat melkein kypsiä.

Pursota siskonmakkarasta pyöryköitä keittoon.

Lisää lehtikaali ja kuohukerma ja anna kiehua muutama minuutti.

Ripottele pekonia ja parmesaanijuustoa päälle tarjoilun yhteydessä.

bottom of page