G-04GNWQW4Y1
top of page

PERULAINEN KANA JA AJI VERDE - KASTIKE

Pollo a la Brasa eli perulainen kana on perulaisen katukeittiön klassikko ja ykkösruokaa koko maassa. Tämän raikkaan ja maukkaan kanan voit valmistaa niin tulisena tai mietona kuin haluat. Dippaile kanaa vihreään aji verde kastikkeeseen ja ihastu !

Perulainen kana ja aji verde - kastike resepti. Pollo a la Brasa eli perulainen kana on perulaisen katukeittiön klassikko ja ykkösruokaa koko maassa. Tämän raikkaan ja maukkaan kanan voit valmistaa niin tulisena tai mietona kuin haluat. Dippaile kanaa vihreään aji verde kastikkeeseen ja ihastu !
Valmistusaika

60 min.

Annokset

2:lle

AINEKSET:

Perulainen kana:

 

  • 2 kpl broilerin reisikoipia

 

Marinadi:

  • 6-8 valkosipulinkynttä murskattuna

  • 1/2 dl soijakastiketta

  • 1 tl dijon sinappia

  • 1/2 limen mehu

  • 1 tl juustokuminaa jauhettuna

  • 1 rkl sriracha kastiketta / tomaattipyreetä

  • 1 tl mustapippuria

 

Aji verde kastike:

 

  • 3 tuoreita jalapeno pippureita

  • 1-2 dl korianteria

  • 1-2 valkosipulinkynttä

  • 1/2 limen mehu

  • 40 g parmesaani juustoa

  • 1 dl majoneesia

OHJEET:

Perulainen kana:

 

Sekoita kaikki marinadin ainekset yhteen. 

Laita broileri pakastuspussiin ja kaada marinadi joukkoon. Sekoita hyvin ja anna marinoitua huoneenlämmössä 30-45 minuuttia välillä sekoittaen. 

Paista uunissa 180 asteessa n. 20-30 minuuttia, kunnes kypsiä.

 

Aji verde:

 

Pilko jalapeno kahtia ja jos et halua tulista, poista siemenet. 

Laita kaikki ainekset blenderiin ja sekoita tasaiseksi massaksi.

bottom of page