G-04GNWQW4Y1
top of page

PAPRIKAVENEET JA KIRSIKKATOMAATTIKASTIKE

Broilerin jauhelihalla täytetyt makoisat suippopaprikat on helppo valmistaa. Makeista kirsikkatomaateista valmistettu kastike valmistuu käden käänteessä.

Paprikaveneet ja kirsikkatomaattikastike resepti. Broilerin jauhelihalla täytetyt makoisat suippopaprikat on helppo valmistaa. Makeista kirsikkatomaateista valmistettu kastike valmistuu käden käänteessä.
Valmistusaika

40 min.

Annokset

3:lle

AINEKSET:

Paprikaveneet

 

  • 400 g broilerinjauhelihaa

  • 3 suippopaprikaa halkaistuna kahtia

  • 1 sipuli hienonnettuna

  • voita paistamiseen

  • pippuria ja suolaa

Kirsikkatomaattikastike

 

  • 250 g kirsikkatomaatteja halkaistuna kahtia

  • 1 sipuli siivutettuna puolikkaiksi renkaiksi

  • 1-2 valkosipulinkynttä murskattuna

  • öljyä paistamiseen

  • pippuria ja suolaa

  • kourallinen tuoretta basilikaa

OHJEET:

Paprikaveneet:

Kuumenna voi pannulla ja kuullota sipulia pari minuuttia. Anna jäähtyä.

Sekoita broilerinjauheliha, sipuli, pippuri ja suola.

Täytä paprikat broilerilla.

Paista uunissa 180 asteessa n. 30 minuuttia.

Kirsikkatomaattikastike:

Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota sipulia ja valkosipulia pari minuuttia. 

Lisää kirsikkatomaatit, suola ja pippuri ja anna hautua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia. 

Lisää basilika ja tarjoile.

bottom of page