PAPRIKAVENEET JA KIRSIKKATOMAATTIKASTIKE
Broilerin jauhelihalla täytetyt makoisat suippopaprikat on helppo valmistaa. Makeista kirsikkatomaateista valmistettu kastike valmistuu käden käänteessä.
40 min.
3:lle
AINEKSET:
Paprikaveneet
-
400 g broilerinjauhelihaa
-
3 suippopaprikaa halkaistuna kahtia
-
1 sipuli hienonnettuna
-
voita paistamiseen
-
pippuria ja suolaa
Kirsikkatomaattikastike
-
250 g kirsikkatomaatteja halkaistuna kahtia
-
1 sipuli siivutettuna puolikkaiksi renkaiksi
-
1-2 valkosipulinkynttä murskattuna
-
öljyä paistamiseen
-
pippuria ja suolaa
-
kourallinen tuoretta basilikaa
OHJEET:
Paprikaveneet:
Kuumenna voi pannulla ja kuullota sipulia pari minuuttia. Anna jäähtyä.
Sekoita broilerinjauheliha, sipuli, pippuri ja suola.
Täytä paprikat broilerilla.
Paista uunissa 180 asteessa n. 30 minuuttia.
Kirsikkatomaattikastike:
Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota sipulia ja valkosipulia pari minuuttia.
Lisää kirsikkatomaatit, suola ja pippuri ja anna hautua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.
Lisää basilika ja tarjoile.