top of page
SAHRAMIRIISI
Tässä vähän perusriisiä parempi vaihtoehto juhlapöytään piristykseksi. Aromikas, lämmin väriltään ja niin suussa sulavan maukasta.
50 min.
4:lle
AINEKSET :
-
250 g riisiä
-
1 salottisipuli hienonnettuna
-
4 rkl pinjansiemeniä
-
n. 5 dl valmista kasvislientä
-
1/2 tl sahramia
-
1 tl kurkumaa
-
öljyä paistamiseen
-
suolaa ja pippuria
OHJEET :
Huuhtele riisi ja laita veteen likoamaan n. 30 minuutiksi.
Liota sahrami 1/2 dl kuumassa vedessä.
Kuullota pinjansiemeniä pannulla öljyssä n. muutama minuutti ja ota sitten siemenet pois pannulta.
Kuullota sipulia pannulla öljyssä n. minuutin verran.
Lisää riisi ja anna kuullottua vielä muutama minuutti.
Lisää sahrami, kurkuma, pippuri, suola ja kasvisliemi ja keitä kypsäksi riisipakkauksen ohjeen mukaan
Lisää pinjansiemenet riisin sekaan ja tarjoile.
bottom of page