G-04GNWQW4Y1
top of page

KVINOA - LANTTULAATIKKO

Perinteiseen lanttulaatikkoon ruokaisuutta ja vaihtelua tuo proteiinipitoinen kvinoa. Lisää siirappia reilummin jos tykkäät makeammasta.

Avokadopasta
Aika

yli 60 min.

Annos
AINEKSET :
  • 1 kg kuorittuja lanttuja pilkottuna

  • 2 dl kvinoaa

  • 2 dl kermaa

  • 2 - 3 rkl siirappia

  • 1/2 tl muskottipähkinää

  • pankojauhoja / korppujauhoja

  • suolaa

  • valkopippuria

  • voita

OHJEET :

Keitä lantut kypsiksi.

Keitä kvinoa kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.

Sekoita lanttu ja kerma sauvasekoittimella keskenään.

Lisää siirappi, mausteet ja kvinoa ja sekoita puukauhalla.

Laita lanttusose uunivuokaan ja koristele pinta haarukalla.

Ripottele päälle pankojauhoja tai korppujauhoja

Lisää vielä voinokareita pinnalle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 50 minuuttia.

bottom of page