top of page
KVINOA - LANTTULAATIKKO
Perinteiseen lanttulaatikkoon ruokaisuutta ja vaihtelua tuo proteiinipitoinen kvinoa. Lisää siirappia reilummin jos tykkäät makeammasta.
yli 60 min.
AINEKSET :
1 kg kuorittuja lanttuja pilkottuna
2 dl kvinoaa
2 dl kermaa
2 - 3 rkl siirappia
1/2 tl muskottipähkinää
pankojauhoja / korppujauhoja
suolaa
valkopippuria
voita
OHJEET :
Keitä lantut kypsiksi.
Keitä kvinoa kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
Sekoita lanttu ja kerma sauvasekoittimella keskenään.
Lisää siirappi, mausteet ja kvinoa ja sekoita puukauhalla.
Laita lanttusose uunivuokaan ja koristele pinta haarukalla.
Ripottele päälle pankojauhoja tai korppujauhoja
Lisää vielä voinokareita pinnalle.
Paista uunissa 175 asteessa n. 50 minuuttia.
bottom of page