top of page
HAUDUTETTU PUNAKAALI
Mikä väri ! Ehdoton ykkösvalinta riistan lisukkeeksi. Tästä satsista jää myös pakastettavaa.
Yli 60 min.
4-6:lle
AINEKSET :
-
500 g punakaalia ohuina suikaleina
-
1 iso sipuli hienonnettuna
-
3 omenaa pilkottuna pieniksi paloiksi
-
1 kanelitanko
-
2 tl kuivattua timjamia
-
1 laakerinlehti
-
1 rkl hunajaa
-
2 rkl etikkaa
-
voita paistamiseen
-
vettä
OHJEET :
Kuullota sipulia isossa kattilassa voissa n. minuutin verran.
Lisää punakaali, kanelitanko ja etikka ja kuullota n. 5 - 10 minuuttia.
Lisää hunaja, timjami, laakerinlehti ja vettä niin että kaikki melkein peittyy.
Anna hautua kannen alla n. 30 minuuttia.
Lisää omenat ja anna vielä hautua 20-30 minuuttia ilman kantta.
bottom of page