top of page
STROGANOFF
Stroganoff on erinomaisen maukas venäläinen lihapata joka saa makunsa lihan lisäksi herkkusienistä, sipulista ja tomaatista. Maustetaan lopuksi smetanalla ja suolakurkuilla. Anna hautua pitkään uunissa suussa sulavan maun takaamiseksi !
Yli 60 min.
4:lle
AINEKSET :
-
500 g paistilihaa kuutioituina n. 2 cm kokoisiksi paloiksi
-
200 g herkkusieniä halkaistuna 4-6 osaan.
-
1 sipuli hienonnettuna
-
2-3 valkosipulinkynttä murskattuna
-
70 g tomaattipyreetä
-
5 kokonaista maustepippuria
-
1/2 tl valkopippuria
-
voita paistamiseen
-
suolaa
-
1.5 dl smetanaa
-
suolakurkkuja kuutioituna
OHJEET :
Kuullota padassa sipulia ja valkosipulia voissa minuutin verran.
Lisää liha ja paista kunnes liha on kauttaaltaan ruskistunut.
Lisää herkkusienet, tomaattipyree, sinappi ja mausteet.
Hauduta uunissa 125 asteessa n. 1.5 tuntia.
Lisää smetana ja hauduta vielä n. 30 minuuttia.
Lisää suolakurkkukuutiot kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.
bottom of page