MINESTRONEKEITTO
Perinteinen italialainen runsaasti kasviksia sisältävä upea, erinomainen ja niin täyteläinen minestronekeitto on lämmittävää voimaruokaa parhaimmillaan.
35 min.
2:lle
AINEKSET :
-
1 prk kidney papuja
-
140 g pekonia pilkottuna
-
2 sellerin vartta pilkottuna
-
1 porkkana pilkottuna
-
1 paprika pilkottuna
-
1 dl pakaste herneitä
-
210 g tomaattimurskaa
-
1 sipuli hienonnettuna
-
2 valkosipulinkynttä murskattuna
-
4 dl vettä
-
1 tl oreganoa
-
1 laakerin lehti
-
suolaa ja pippuria
OHJEET :
Kuullota sipulia ja valkosipulia pannulla öljyssä n. minuutin verran.
Lisää pekoni ja kuullottele vielä parisen minuuttia.
Lisää porkkana, selleri ja paprika ja kuullota minuutin verran vielä lisää, jotta kaikki maut irtoavat.
Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet ja kiehauta n. 10 minuuttia.
Lisää kidney pavut ja pakaste herneet ja keitä vielä toiset 10 minuuttia.