10 MIN. PAPUKEITTO
Tämä ihana välimerellinen papukeitto maustuu pannulla valmiiksi todella nopeasti !
10 min.
2:lle
AINEKSET :
-
1 prk valmiiksi keitettyjä valkoisia papuja
-
200 g tomaattimurskaa
-
50 g tuorepinaattia
-
1 sipuli hienonnettuna
-
3 valkosipulinkynttä murskattuna
-
1 dl parmesaani juustoraastetta
-
1 rkl kasvisfondia
-
2 dl vettä
-
1 tl kuivattua oreganoa
-
1 tl kuivattua basilikaa
-
1 tl kuivattua persiljaa
-
1 rkl oliiviöljyä
-
suolaa ja pippuria
OHJEET :
Kuullota sipulia ja valkosipulia oliiviöljyssä minuutti pari.
Lisää tomaattimurska, valkopavut, kasvisfondi, vesi ja osa parmesan juustosta sekä mausteet. Jätä vähän parmesan juustoa koristeeksi.
Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.
Lisää pinaatti ja anna hautua vielä noin 3 minuuttia.
Laita keitto lautasille ja ripottele parmesan juustoa päälle koristeeksi.