KANTARELLI - KOOKOSKEITTO
Keräsit sitten kantarellit itse, tai ostit ne valmiina, niin tämä hempeä ja pehmeä sesongin aineksista valmistettu vegaaninen kantarelli - kookoskeitto maistuu upealta.
Hyvä vaihtoehto perinteisten kantarelliruokien lisäksi.
30 min.
2:lle
AINEKSET:
-
200 g kantarelleja
-
50 g lehtikaalia pilkottuna
-
150 g kesäkurpitsa pilkottuna
-
1 sipuli hienonnettuna
-
2-3 valkosipulin kynttä murskattuna
-
2.5 dl kookosmaitoa
-
3 dl valmista kasvislientä
-
1 sitruunanruoho
-
1 iso kourallinen thai basilikaa
-
öljyä paistamiseen
-
pippuria ja suolaa
-
thai basilikaa koristeluun
OHJEET :
Kopauttele napakasti sitruunaruoho rikki veitsen tylsällä päällä niin, että sitruunaruoho hieman murskautuu.
Kuullota sipulia, valkosipulia ja sitruunaruohoa öljyssä pannulla minuutti pari.
Lisää kantarellit ja kesäkurpitsa ja paista vielä pari kolme minuuttia.
Lisää kookosmaito, kasvisliemi, suola ja pippuri ja anna kiehua n. 5 minuuttia.
Lisää lehtikaali ja anna kiehua vielä toiset 5 minuuttia.
Lisää lopuksi thai basilika ja kiehauta n. minuutin verran.
Koristele thai basilikalla tarjoilun yhteydessä.