G-04GNWQW4Y1
top of page

KANAGULASSI

Lämmittävä ja ihanan paprikainen unkarilainen gulassi sisältää paljon kasviksia. Sopii hyvin myös näin kanan kanssa tehtynä. Maku vain paranee uudelleen lämmittäessä.

Kanagulassi resepti. Lämmittävä ja ihanan paprikainen unkarilainen gulassi sisältää paljon kasviksia. Sopii hyvin myös näin kanan kanssa tehtynä. Maku vain paranee uudelleen lämmittäessä.
Valmistusaika

Yli 60 min.

Annokset

4:lle

AINEKSET:
  • 400-500 g kananpaistia pilkottuna

  • 1 punainen paprika pilkottuna

  • 1 keltainen paprika pilkottuna

  • 4 isoa perunaa pilkottuna

  • 400 g tomaattimurskaa 

  • 2 sipulia hienonnettuna

  • 2-3 valkosipulinkynttä murskattuna

  • 3 rkl tomaattipyreetä

 

  • 1 rkl paprikajauhetta

  • 1 rkl kanafondia

  • 3-5 dl vettä

  • suolaa ja pippuria

  • voita paistamiseen

 

  • 1.5 dl smetanaa

  • persiljaa koristeluun

OHJEET:

Kuullota sipulia ja valkosipulia voissa pannulla n. minuutin verran.

Lisää kananpaisti ja paista ne kypsiksi.

Lisää paprikat ja kuullota vielä muutama minuutti.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree ja mausteet ja hauduta kannen alla miedolla lämmöllä 30 min.

Ota kansi pois ja hauduta vielä 30 min.

Lisää perunat ja hauduta vielä 30 min tai kunnes perunat ovat kypsiä.

Lisää smetana ja persilja ennen tarjoilua.

bottom of page