LOHIMEDALJONGIT JA YRTTIVOI
Yrttivoi säilyy jääkaapissa useamman päivän verran. Säästä aikaa ja tee satsi hyvissä ajoin maustumaan ja käytä näiden maukkaiden lohimedaljongien kruununa.
Yli 60 min.
2:lle
AINEKSET :
-
n. 250 g - 300 g lohimedaljongeja
-
2 rkl appelsiininkuorta raastettuna
-
suolaa ja pippuria
Yrttivoi:
-
100 g kirnuvoita
-
1 valkosipulinkynsi murskattuna
-
2 rkl persiljaa hienonnettuna
-
2 rkl ruohosipulia hienonnettuna
-
1 tl sitruunanmehua
-
ripaus valkopippuria
OHJEET :
Yrttivoi:
Sulata voi pehmeäksi.
Sekoita kaikki ainekset yhteen.
Muotoile voista pötkylä ja kääri kelmuun.
Laita jääkaappiin kovettumaan muutamaksi tunniksi.
Lohimedaljongit:
Ripottele lohimedaljongien päälle raastettua appelsiininkuorta (jätä vähän koristeluun), suolaa ja pippuria.
Paista uunissa 200 asteessa n. 15 - 20 minuuttia.
Koristele annokset lopulla appelsiininkuori raasteella ja laita yrttivoi sulamaan lohimedaljongien päälle tarjoilun yhteydessä.
Tarjoile runsaan salaatin kanssa.