top of page
![Ruokanurkka logo new](https://static.wixstatic.com/media/6196cb_d92f66c3052540108c99ff955ed1e17c~mv2.png/v1/fill/w_625,h_109,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/Ruokanurkka%20logo%20new.png)
LOHIMEDALJONGIT JA YRTTIVOI
Yrttivoi säilyy jääkaapissa useamman päivän verran. Säästä aikaa ja tee satsi hyvissä ajoin maustumaan ja käytä näiden maukkaiden lohimedaljongien kruununa.
![Lohimedaljongit ja yrttivoi resepti. Yrttivoi säilyy jääkaapissa useamman päivän verran. Säästä aikaa ja tee satsi hyvissä ajoin maustumaan ja käytä näiden maukkaiden lohimedaljongien kruununa.](https://static.wixstatic.com/media/6196cb_ca1129c3a33f4a4bb2bf001c8171da88~mv2.jpg/v1/fill/w_935,h_723,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/Avokadopasta.jpg)
![Aika](https://static.wixstatic.com/media/6196cb_3b559ad5a4f2461dacae8916b31d60ab~mv2_d_1331_1511_s_2.png/v1/fill/w_14,h_16,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_3,enc_auto/Clock.png)
Yli 60 min.
![Annos](https://static.wixstatic.com/media/6196cb_61eccb766a9040979de9f24636852036~mv2.png/v1/fill/w_16,h_16,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_3,enc_auto/Cutlery.png)
2:lle
AINEKSET :
-
n. 250 g - 300 g lohimedaljongeja
-
2 rkl appelsiininkuorta raastettuna
-
suolaa ja pippuria
Yrttivoi:
-
100 g kirnuvoita
-
1 valkosipulinkynsi murskattuna
-
2 rkl persiljaa hienonnettuna
-
2 rkl ruohosipulia hienonnettuna
-
1 tl sitruunanmehua
-
ripaus valkopippuria
OHJEET :
Yrttivoi:
Sulata voi pehmeäksi.
Sekoita kaikki ainekset yhteen.
Muotoile voista pötkylä ja kääri kelmuun.
Laita jääkaappiin kovettumaan muutamaksi tunniksi.
Lohimedaljongit:
Ripottele lohimedaljongien päälle raastettua appelsiininkuorta (jätä vähän koristeluun), suolaa ja pippuria.
Paista uunissa 200 asteessa n. 15 - 20 minuuttia.
Koristele annokset lopulla appelsiininkuori raasteella ja laita yrttivoi sulamaan lohimedaljongien päälle tarjoilun yhteydessä.
Tarjoile runsaan salaatin kanssa.
bottom of page