top of page

LOHIMEDALJONGIT JA YRTTIVOI

Yrttivoi säilyy jääkaapissa useamman päivän verran. Säästä aikaa ja tee satsi hyvissä ajoin maustumaan ja käytä näiden maukkaiden lohimedaljongien kruununa.

Lohimedaljongit ja yrttivoi resepti. Yrttivoi säilyy jääkaapissa useamman päivän verran. Säästä aikaa ja tee satsi hyvissä ajoin maustumaan ja käytä näiden maukkaiden lohimedaljongien kruununa.
Aika

Yli 60 min.

Annos

2:lle

AINEKSET :
  • n. 250 g - 300 g lohimedaljongeja

  • 2 rkl appelsiininkuorta raastettuna

  • suolaa ja pippuria

 

Yrttivoi:

 

  • 100 g kirnuvoita

  • 1 valkosipulinkynsi murskattuna

  • 2 rkl persiljaa hienonnettuna

  • 2 rkl ruohosipulia hienonnettuna

  • 1 tl sitruunanmehua

  • ripaus valkopippuria

OHJEET :

Yrttivoi:

 

Sulata voi pehmeäksi.

Sekoita kaikki ainekset yhteen.

Muotoile voista pötkylä ja kääri kelmuun.

Laita jääkaappiin kovettumaan muutamaksi tunniksi.

 

 

Lohimedaljongit:

 

Ripottele lohimedaljongien päälle raastettua appelsiininkuorta (jätä vähän koristeluun), suolaa ja pippuria.

Paista uunissa 200 asteessa n. 15 - 20 minuuttia.

Koristele annokset lopulla appelsiininkuori raasteella ja laita yrttivoi sulamaan lohimedaljongien päälle tarjoilun yhteydessä.

Tarjoile runsaan salaatin kanssa.

bottom of page