top of page
KATKARAPUPASTA
Superhelppoa, supernopeaa ja lopputuloksena taivaallisen hienostunut maku.
30 min.
2:lle
AINEKSET :
pastaa
-
12 kpl isoja katkarapuja
-
1 salottisipuli hienonnettuna
-
1 tl tomaattipyreetä
-
1 rkl kalafondia / hummerifondia
-
1/2 dl valkoviiniä
-
1 dl kermaa
-
tuoretta persiljaa
-
tuoretta ruohosipulia
-
voita paistamiseen
OHJEET :
Keitä pasta valmiiksi samalla, kun teet kastikkeen.
Kuullota sipulia voissa pannulla vähän alle minuutin verran.
Lisää katkaravut ja paista minuutti.
Käännä katkaravut, lisää viini ja anna kiehahtaa minuutin ajan.
Lisää tomaattipyree, kala- / hummerifondi ja kerma.
Anna kiehua miedolla lämmöllä muutama minuutti.
Lisää pannulle katkarapukastikkeen sekaan valmis pasta, persilja sekä ruohosipuli ja sekoita.
bottom of page