BORSSIKEITTO JA KUHAA
Kasvispohjainen borssikeitto, joka saa lisämakua juuriselleristä. Erittäin kevyttä ja samalla niin täyttävää !
60 min.
2:lle
AINEKSET :
n. 250 g kuhafileitä
-
200 g punajuurta raastettuna
-
200 g kaalta raastettuna
-
1 porkkana raastettuna
-
1/4 osa juuriselleriä pilkottuna
-
1 sipuli hienonnettuna
-
3 valkosipulinkynttä murskattuna
-
4-5 dl valmista kasvislientä
-
2 rkl sitruunamehua
-
1 tl timjamia
-
suolakurkkua pieninä paloina
-
smetanaa
-
tilliä
-
öljyä ja voita
-
suolaa ja pippuria
OHJEET :
Kuullota sipulia ja valkosipulia padassa minuutin verran.
Lisää kaali, punajuuri, porkkana ja selleri ja anna hautua muutama minuutti välillä sekoittaen.
Lisää kavisliemi, suola, pippuri, sitruuna ja timjami, ja anna hautua miedolla lämmöllä n. 30-45 minuuttia kunnes kasvikset ovat pehmenneet.
Paista kuhafileet pannulla voissa n. minuutti per puoli ja mausta suolalla ja pippurilla.
Koristele annokset smetanalla, suolakurkulla ja tillillä ja tarjoile.