G-04GNWQW4Y1
top of page
Intialainen vegekorma resepti. Intialainen ihanan kermainen ja mausteinen pehmeä curry. Tarjoile riisin ja naan - leivän kanssa.

INTIALAINEN VEGEKORMA

Intialainen ihanan kermainen ja mausteinen pehmeä curry. Tarjoile riisin ja naan - leivän kanssa.

Aika

50 min.

Annos

4:lle

AINEKSET :
  • 8 keitettyjä kananmunia

  • 3 isoa sipulia hienonnettuna

  • 2 isoa tomaattia pilkottuna pieneksi

  • 2 rkl raastettua tuoretta inkivääriä

  • 4 kpl valkosipulinkynttä murskattuna

  • 2.5 dl kookoskermaa

  • 10 kokonaista mustapippuria 

  • 6 kokonaista neilikkaa

  • 5 kokonaisia kardemummia

  • 2 tl jauhettua korianteria

  • 1 tl juustokuminaa

  • 1/2 tl kurkumaa

  • 1/2 tl paprikajauhetta

  • 1/4 tl muskottipähkinää

  • 1 kanelitanko

  • 3-4 rkl öljyä

  • suolaa

OHJEET :

Kuullota sipulia öljyssä pannulla miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia, kunnes sipulit ovat kullan värisiä.

Lisää valkosipuli ja inkivääri ja paista n. minuutin verran koko ajan sekoittaen.

Lisää mustapippuri, neilikka, kardemumma ja kanelitanko ja paista n. minuutin verran.

Lisää loput mausteet ja paista vielä n. minuutin verran.

Lisää tomaatit ja paista kunnes tomaatit alkavat muhentua.

Lisää kookoskerma ja anna hautua n. 20 minuuttia.

Lisää kananmunat ja anna vielä hautua n. 5 minuuttia.

bottom of page