G-04GNWQW4Y1
top of page

PISTAASIPÄHKINÄ PORTOBELLOT

Pähkinäistä ja hieman suolaista ja ihanasti yrteillä maustettua. Nämä upeasti täytetyt portobellot uppoavat myös lihansyöjille erinomaisesti. Erityisesti juhlapäivinä tarjoiltavaksi.

Pistaasipähkinä portobellot resepti. Pähkinäistä ja hieman suolaista ja ihanasti yrteillä maustettua. Nämä upeasti täytetyt portobellot uppoavat myös lihansyöjille erinomaisesti. Erityisesti juhlapäivinä tarjoiltavaksi.
Aika

35 min.

Annos

4:lle

AINEKSET :
  • 4 kpl portobello sieniä

 

  • 150 g pistaasipähkinöitä

  • 80 g parmesaani juustoa

  • 1 valkosipulinkynsi

  • 1 dl silputtua ruohosipulia

  • 1 dl silputtua persiljaa

  • 1-2 tl dijon sinappia

  • 2 rkl oliiviöljyä

OHJEET :

Kuori pistaasipähkinät. 

Raasta tai pilko parmesaani juusto.

Irrota portobelloista kannat pois.

Laita kaikki ainekset blenderiin (ei portobelloja) ja sekoita, mutta jätä vähän karkeaksi massaksi.

Täytä portobellot pistaasipähkinätäytteellä ja paista uunissa 180 asteessa n. 20 - 25 minuuttia.

bottom of page