top of page

NAAN - LEIPÄ
Naan-leipä on perinteinen lisuke intialaisen ja nepalilaisen ruoan kanssa. Taikina on helppo valmistaa ja leivät paistetaan kuumalla pannulla ilman rasvaa.


Yli 60 min.

n. 6 kpl
AINEKSET :
3 dl vehnäjauhoja
2 tl sokeria
n. 1 tl suolaa
2 tl kuivahiivaa
1,5 dl turkkilaista jogurttia (plus n. 1 rkl lopuksi)
OHJEET :
Sekoita kulhossa kuivat ainekset keskenään.
Lisää jogurttia vähän kerralla ja vaivaa taikinaa n. 5 minuuttia.
Lisää 1 rkl jogurttia vielä lopuksi.
Anna kohota lämpimässä paikassa n. 2 tuntia.
Leivo taikinasta soikion muotoisia naan-leipiä.
Paista leivät kuumalla pannulla ilman rasvaa molemmin puolin n. 2 minuuttia, kunnes leivät saavat pintaan ruskeita pilkkuja.
bottom of page