top of page
RIISTAPYÖRYKÄT OLUTKASTIKKEESSA
Paista lihapullat kypsiksi pannulla voissa ja lisää sitten olut ja mausteet ja anna hautua. Helppoa, nopeaa ja mahtavaa aikuiseen makuun !
30 min.
4:lle
AINEKSET :
-
500 g riistan jauhelihaa (hirveä, peuraa, poroa)
-
1 sipuli hienonnettuna
-
2 sipulia lohkottuna
-
3 valkosipulinkynttä murskattuna
-
1 laakerinlehti
-
n. 3 dl olutta.
-
suolaa ja pippuria
-
voita paistamiseen
OHJEET :
Kuullota hienonnettua sipulia pannulla voissa n. minuutin verran ja anna jäähtyä.
Sekoita jauheliha, hienonnettu sipuli, suola ja pippuri keskenään ja pyörittele lihapulliksi.
Kuullota lohkottuja sipuleita ja valkosipulia pannulla n. minuutti tai pari.
Lisää lihapullat ja paista kauttaaltaan n. 5 minuuttia.
Lisää olut, laakerinlehti, pippuria ja suolaa ja anna hautua miedolla lämmöllä n. 15-20 minuuttia.
bottom of page