top of page

KARITSAN SISÄFILEE
Nämä herkulliset karitsanfileet maustetaan pannulla valkosipulilla, sinapilla ja appelsiininkuorella sekä timjamilla. Ihana makuyhdistelmä ja sopii hyvin karitsan kanssa. Anna vetäytyä hetki folion alla ennen tarjoilua !


20 min.

2:lle
AINEKSET :
-
n. 250 g karitsan sisäfilettä huoneen lämpöisenä
-
2 valkosipulinkynttä murskattuna
-
1 tl dijon sinappia
-
1 tl raastettua appelsiinin kuorta
-
1 rkl tuoreita timjamin lehtiä
-
iso nokare voita paistamiseen
-
suolaa ja pippuria
OHJEET :
Kuumenna voi pannulla. Älä anna ruskistua.
Kuullota valkosipulia puolen minuutin verran.
Lisää appelsiininkuori, dijon sinappi, timjami, suola ja pippuri ja kuullota vielä toinen puoli minuuttia.
Lisää karitsanfileet ja paista n. 2 minuuttia molemmin puolin.
Anna hautua folion alla n. 5 minuuttia.
Kaada paistinliemi fileiden päälle ja tarjoile heti.
bottom of page