G-04GNWQW4Y1
top of page

VIHREÄ MINESTRONEKEITTO

Vihreän minestronekeiton maustamiseen käytetään parmesaanijuustosta jäänyttä kantapalaa. Kyllä se pala, minkä normaalisti heittäisi roskiin ! Mutta ei kannata, koska se antaa loistavan maun tähän terveelliseen vihreistä kasviksista valmistettuun kasviskeittoon.

Vihreä minestronekeitto resepti. Vihreän minestronekeiton maustamiseen käytetään parmesaanijuustosta jäänyttä kantapalaa. Kyllä se pala, minkä normaalisti heittäisi roskiin ! Mutta ei kannata, koska se antaa loistavan maun tähän terveelliseen vihreistä kasviksista valmistettuun kasviskeittoon.
Aika

30 min.

Annos

2-3:lle

AINEKSET :
  • 1 purkki / tölkki valkopapuja

  • 2 sellerin vartta pilkottuna

  • 1 vihreä paprika pilkottuna

  • 1.5 dl herneitä

  • 1/2 kesäkurpitsa pilkottuna

  • 1 sipuli pilkottuna

  • 2 valkosipulin kynttä hienonnettuna

  • pinaattia iso kourallinen

  • 6-8 dl valmista kavislientä

  • parmesaanijuuston kantapala

  • 1 tl kuivattua persiljaa

  • suolaa ja pippuria

  • öljyä


koristeluun:


  • parmesaanijuustolastuja

OHJEET :

Kuullota sipulia ja valkosipulia kattilassa noin minuutin verran.

Lisää selleri, paprika ja kesäkurpitsa ja kuullota vielä pari minuuttia.

Lisää kasvisliemi, parmesaanijuustopala, kuivattu persilja, suola ja pippuri ja anna kiehua n. 5 minuuttia.

Lisää valkopavut ja herneet ja anna vielä kiehua n. 5 minuuttia.

Lisää lopuksi pinaatti ja kiehauta vielä n. minuutti.

Ripottele päälle parmesaanijuustolastuja tarjoilun yhteydessä.

bottom of page